Услугата “Първа помощ”: получи подкрепа при изграждането на първия си сайт напълно безплатно!

Ако четеш този текст, вероятно да искаш да създадеш нов уебсайт с WordPress. Обмисляш какъв домейн да регистрираш и с какъв хостинг да се сдобиеш. Или пък възнамеряваш да прехвърлиш своя сайт към нов по-мощен хостинг.

Тези решения са важни и оказват пряко влияние върху крайния резултат. В действителност, много хора правят грешки, дължащи се на бързина и неопитност. Стават грешки от следния тип:
– закупува се неподходящ хостинг план;
– регистрира се прекалено дълъг или незапомнящ се домейн;
– или просто от недоглеждане се похарчват за хостинг много повече пари, отколкото наистина има нужда.

Целта ми с “Как се прави сайт” от самото му създаване през 2012-та година е да ти бъда от помощ при създаването, менажирането и растежа на твоя успешен уеб сайт. Идеята е да можеш самостоятелно и без прахосване на време и пари да изградиш успешно своята интернет страница. Затова и предлагам услугата “Първа помощ” напълно безплатно.

С услугата “Първа помощ” ще можеш да получиш напълно безплатна помощ относно следните неща:
– Проблеми с инсталацията на WordPress
– Проблеми при свързването на домейна с хостинга ти и промени по DNS-настройките
– Избор на WordPress-тема, подходяща за сайта, който искаш да създадеш
– Избор на подходящите разширения (плъгини) за WordPress за сайта, който искаш да създадеш
– Проблеми при първоначалните настройки на WordPress-таблото.

При подобни проблеми досега трябваше да се ровиш из интернет на английски, да пишеш по форуми надявайки се на отговор или да наемеш скъпа агенция или уеб разработчик, за да получиш помощ.

Чрез безплатната услуга “Първа помощ” аз ще бъда на разположение по имейл, за да ти отговоря в рамките на деня, ако срещнеш горните проблеми и имаш въпроси относно тях. Благодарение на тази техническа поддръжка, ти ще имаш в мое лице експерт, който да отговори на въпросите ти в същия ден в продължение на 30 дни. И всичко това — напълно безплатно!

Къде е уловката?

Защо експерт би ми предоставил своето ценно време? И какво става щом изтекат 30-те дни?

Няма уловка. Всъщност малко от сайтовете ти казват, че когато закупиш хостинг през техния линк, те получават комисионна. Както вече сигурно си забелязал, почти всеки в България препоръчва хостинга на ICN.Bg и SiteGround. Как се прави сайт е насочен към българската аудитория. Затова ползва хостинга на ICN.Bg — те са българска фирма и сървърите им са тук, в България. Освен това предлагат добро обслужване, надеждност и изгодна цена. Това важи и за SiteGround. Техните сървърни локации са Амстердам, Лондон, Сингапур и Чикаго. Затова ги ползвам при изграждане на сайтове за чуждестранна публика.

Как да се възползвам от безплатната услуга “Първа помощ”?

  1. Ако още не си, изгледай видеото към Стъпка 1 “Какво са домейн и хостинг”
  2. Ако сайтът ти е на български, купи си хостинг от ICN.Bg като ползваш следния код за намаление от 10% от цената на хостинга: kakse-ICNBG . Ако сайтът ти е на английски или друг чужд език, купи си хостинг от SiteGround като използваш моя линк: https://www.siteground.com/go/kaksepravisait
    По този начин аз ще получа комисионна дребна от хостинг фирмата. Цената за теб остава същата и няма да се промени. Това за мен е единствената възможност да ти предложа тази услуга напълно безплатно. Затова, ако искаш да се възползваш от услугата “Първа помощ”, задължително трябва да ползваш моя код за отстъпка или съответно линк.
  3. Препрати ми потвърждението от ICN.Bg или сътоветно SiteGround по имейл на lubo@kaksepravisait.com

Готово, регистриран си! Благодаря ти! В продължение на 30 дни ще ти указвам помощ по имейл като отговорям лично на въпросите ти в рамките на 24-часа.