Искаш да си направиш сайт?

Дошъл си на правилното място.

Здравей! Аз съм Любо Николов – човекът зад „Как се прави сайт“. Тук съм предоставил цялата информация, от която имаш нужда сам да си направиш прекрасен интернет сайт. Ще откриеш, че не е сложно и не ти трябва да знаеш да програмираш.

Преди години беше почти невъзможно да се създават качествени сайтове без да се програмира. Днес това се е променило напълно. Никога не е било по-лесно да представиш на света своите услуги, продукти, идеи и да кажеш това, което желаеаш. В днешно време е задължително за всяка самоуважаваща се фирма или иницатива да има собствен уеб сайт.

Ако наемеш добра фирма за уебдизайн, цените започват от хиляда лева за изработката на простичка интернет страница без особени екстри. Когато започваш своя бизнес това са много пари, които могат да бъдат използвани по-ползотворно на друго място — за закупуване на стока, за новия офис, за обортни средства и т.н. Затова ще ти покажа как можеш да ги спестиш, като изградиш своя сайт сам.

„Как се прави сайт“ е насочен към хора работещи в малкия бизнес, прохождащи блогъри, хора недоволни от настоящия си сайт както и всеки, който иска да си направи сам хубав уеб сайт.

На „Как се прави сайт“ ще намериш следната информация:
– цялостно ръководство как да си направим сайт, особено фирмен
– как да изберем подходящ домейн и хостинг план
– как се инсталира и ползва WordPress
– от кои теми и разширения за WordPress се нуждаем
– първи стъпки в СЕО, така че да направиш сайта си откриваем в Google

Направих първия си сайт през 2008-ма година, когато завършвах следването си по архитектура в Берлин. Възнамерявах да се върна да живея в родния си град София и исках да се запозная с нови и интересни хора. Направих сайт, който да информира и популяризира България като дестинация за чуждестранни обменни студенти. Скоро след това открих и WordPress като платформа за изграждане на уеб сайтове. Влюбих се в него заради лесното му ползване, гъвкавост и широко разпространение. Оттогава до днес изградих много сайтове за клиенти, приятели както и собствени проекти.

През 2012-та година стартирах „Как се прави сайт“, за да покажа на всеки, който има интерес по темата, че това е лесно. Оттогава стотици мои читатели изградиха и оптимизираха сайтовете си, следвайки указанията ми. Нямаш търпение да започнеш? Стартирай сега с изграждането на своя сайт, като следваш моето ръководство.

Scroll to Top
Scroll to Top